Vejledning til installation af Java SE Runtime Environment version 6 update 33

1)       Hent Java fra følgende link: http://help.survey-xact.dk/java/jre-6u33-windows-i586.exe

2)       Klik derefter på Kør/Run i dialogboksen Filoverførsel. Java-programmet overføres og køres i løbet af ganske kort tid.

3)       Klik på Kør/Run i nedenstående dialogboks.

4)       Dialogbokosen Java Setup - Welcome åbnes. Klik på Install for at acceptere licensaftalen.

Bemærk! Det anbefales, at du IKKE markerer afkrydsningsfeltet Change destination folder, da disse indstillinger ikke er påkrævede for brugen af Smart Designer.

5)       Java installeres automatisk i løbet af et par minutter.

6)       Efter installationen får du vist dette billede, og der klikkes Close for at afslutte.

Når du starter Smart Designer første gang

7)       Når du starter Smart Designer den første gang ved at klikke på Rediger i Smart Designer, åbnes en Security Information dialogboks, der beder dig bekræfte, at du har tillid til SurveyXacts Smart Designer.

Sørg for, at markere afkrydsningsfeltet Always trust content from this publisher, og klik derefter på Run.

8)       Nu åbnes Smart Designer.